Hoppa till sidans innehåll

Lovisedal


RRKK´s utomhusbana och klubbstuga
På Lovisedal har klubben en egen anläggning för utomhussäsongen. Där har vi hopp- och dressyrtävlingar under sommarsäsongen. Träningar förläggs där fr om 1 maj till 15 september. i övrigt har du som medlem och tävlandes för klubben rätt att träna där all övrig tid. För bokade tider se
kalendern. Styrelsen och kommitteér har sina möten i klubbhuset som i övrigt används mest för tävling.

Om du inte är medlem men önskar nyttja banan är det ok mot en kostnad om 100 kr/tillfälle. Läs mer nedan om betalning osv. 

Tänk på att...
Banan på Lovisedal tillhör en gård där det bor och verkar andra som inte har med klubben att göra. Visa dem respekt genom att hålla dina fyrbenta, både hästar och hundar på klubbens område. Går/skrittar du en sväng därifrån, håll dig på vägarna! Det finns ingen hindertomte som lyfter upp bommarna när du åkt. Det är allas ansvar att klubbens material inte förfars. Plocka upp mark- och travbommar så att de vilar i stöd. Hindermaterial som återfinns på de gröna hindervagnarna får användas vid nyttjande av banan Dressyrstaketet som finns på släpvagnar får inte användas om det inte är organiserad träning eller tävling anordnad av RRKK. 

.

Vägen till Lovisedal
Från E18: sväng av väg 280 mot Rimbo vid Söderhall/Roslagsstoppet, kör ca 9 km rakt fram, förbi Rö kyrka. Sväng till höger mot Beateberg (skyltat härifrån vid tävlingar!) och följ den asfalterade vägen ca 3 km. Strax efter att du åkt bron över motorvägen så ska du svänga till vänster in på en grusväg. Du har en (numera ganska igenväxt) rakbana som går parallellt med grusvägen. Efter knappt 1 km är du framme på Lovisedal. Efter gårdsplanen, framför magasinsbyggnaden, håll höger för att komma till RRKK´s plan.

Vad är klubbens?
De röda huset och de inhägnade banorna med nytt svart staket samt kringliggande gräsområden  med enkelt trästaket. Planen är den rektangel som avgränsas av grusväg på två sidor och skog i övrigt.

Anläggningsavgift:
Medlem tävlandes för RRKK alt. inte tävlar alls:
Gratis

Icke medlem: Har möjlighet att nyttja banan när den inte är bokad mot en kostnad om 100 kr vilket ska betalas till klubbens swish konto 123 539 92 66 INNAN DU PÅBÖRJAR RIDNING. 

Kostnad vid extern träning: Om du inte är medlem eller medlem men tävlar för annan klubb är kostnaden 100 kr/träning. Kan betalas till klubbens Swish 123 539 92 66, klubbens konto: 385-6457 alt. om tränaren samlar in anläggningsavgiften. Hör med respektive tränare efter avslutad träning och kom ihåg att betala för dig!

Frågor eller bokningar
Kontakta RRKK 

Uppdaterad: 18 APR 2017 12:10 Skribent: Malin Bergqvist

Träningar

Hoppning
Ragna Erlandsson
Lisa Liljeberg
Ann Liwing 
Mer information

Working Equitation
Fredrik Graucob
Mer information


 
 

Postadress:
Roslagens Rid och KK - Ridsport
Torvalla Byväg 3
76191 Norrtälje

Kontakt:
Tel: 0725170333
E-post: This is a mailto link

Se all info