Hoppa till sidans innehåll

Kuskpresentation


Här försöker vi presentera klubbens ekipage. Alla är välkomna att lämna in en presentation. Det kommer flera…

Annika Hopic kör connemaran Irish Cream III med groom Charlotte Bjarnevi
Annika har kört sen 2001. Började i lagserien med Dartmoorponnyn Stjärnsunds Starlight. Med ”Iris”, född 2001 hos Uffe och Carina Mattsson, blev debuten på Gotland 2008. Tävlingen vid Bunge flygfält gav prövningar inte bara på färjetur utan startande flygplan.
Iris är en väldigt känslig tjej med mycket krut under hovarna gjorde mkt bra ifrån sig. Hon gör alltid sitt bästa, tar sig fram överallt. En jättehärlig häst, säger Annika. På tävlingen i Bollnäs uppstod nya situationer – ”Vi mötte skenande ekipagen, och jag är så stolt över Iris som helt utan minsta reaktion står helt still och väntar på att vi kan gå vidare”.
 

Helena Engström kör fullblodsaraben Shag
Shag är min yngsta uppfödning som nu hunnit bli 10 år. Han är slutmätt som D-ponny och skulle mycket väl även kunna tävla i hoppning och dressyr med en yngre ryttare. Vi började åka på tävlingar på ”bortaplan” för 2 år sedan. Shags paradgren är precisionen men med mer rutin så kommer vi i de andra momenten med. Vi har placeringar i dressyr respektive precision och siktar på att kvala till högre klasser än Lätt klass som vi kör ännu. På sommaren kör jag på vägarna runt Lovisedal så vill du åka med en kväll är det bara att ta kontakt!


Träningar

Hoppning
Ragna Erlandsson
Lisa Liljeberg
Ann Liwing 
Mer information

Working Equitation
Fredrik Graucob
Mer information


 
 

Postadress:
Roslagens Rid och KK - Ridsport
Torvalla Byväg 3
76191 Norrtälje

Kontakt:
Tel: 0725170333
E-post: This is a mailto link

Se all info