Hoppa till sidans innehåll

Vi i U-sek


Ordförande: Meja Fredriksson

Jag är en snart 14-årig tjej som är positiv och älskar att prova på nya saker. Jag bor i skogen en bit utanför Rimbo. Med min d-ponny Munsboro Raspberry (även kallad Hallon) tränar och tävlar jag fälttävlan. Mitt mål 2015 med Hallon att rida Lag SM.

 Meja 

Vice Ordförande: Josefine Salmela

Jag är en väldigt glad och trevlig tjej som är snart 15 år och bor på en hästgård utanför Hallstavik. Tävlar och tränar även i hoppning och fälttävlan med min 7åriga d-ponny Chablis.

 

 Josefine

Sekreterare: Amanda Klaréus

Amanda heter jag och är 15 år. Jag började rida på en liten shettis när jag var 6år, och sen dess har jag hållit igång. Jag har en egen häst som tyvärr är skadad, så jag lånar periodsvis olika hästar som behövs hållas igång. Jag bor på en gård strax utanför Norrtälje, och det roligaste jag vet är Fälttävlan!

 Amanda

Kassör: Natalie Vallius

Jag heter Natalie och är snart 15 år. Jag har en ponny som heter Ken. Vi gillar att hoppa och träna terräng.

 Natalie

Ledamot: Elina Braaf

Elina heter jag. Jag började rida hos ett par bekanta som 3år på en liten shettis. När jag var ca 5-6 år började jag rida på Rimbo ridskola där jag har min ponny nu. Han heter Boppe och är en New Forrest valack född 06. Vi har tävlat fälttävlan i en säsong och ska fortsätta satsa stenhårt på det nu!

 Elina

Suppleant: Julia Åström

Julia heter jag och är 11år. Min första ponny var en shettis som jag fick när jag var 2 år. Sen har jag gått på ridskola i typ 3 år.Jag var 9 år när jag fick Mimmi som jag fortfarande har.
Jag bor i lägenhet i rimbo med mamma och med pappa bor jag i ett hus som ligger i syninge. Det bästa jag vet är att hoppa och att vara med Mimmi varenda dag!

 Julia

Suppleant: Elvira Gustavsson

 Hej! Jag heter Elvira och rider fälttävlan på regional och lokal nivå. mitt dröm mål är att rida fälttävlans EM på ponnyn på bilden

Elvira

Suppleant: Alice Westermark

Hej! Jag heter Alice och jag har tre hästar. Jag rider både hoppning och fälttävlan. Mitt mål i fälttävlan är att någon gång rida EM. I hoppning så vill jag komma upp i MSV B med min B-ponny.

Alice
Uppdaterad: 2016-06-08 03:51
Skribent: Malin Bergqvist

Träningar

Hoppning
Ragna Erlandsson
Lisa Liljeberg
Ann Liwing 
Mer information

Working Equitation
Fredrik Graucob
Mer information

Fälttävlan
Anna Fagrell
Mer information
 
 

Postadress:
Roslagens Rid och KK - Ridsport
Torvalla Byväg 3
76191 Norrtälje

Kontakt:
Tel: 072-5170333
E-post: This is a mailto link

Se all info