Lovisedal - Roslagens Rid och KK - Ridsport - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Lovisedal


RRKK´s utomhusbana och klubbstuga
På Lovisedal har klubben en egen anläggning för utomhussäsongen. Där har vi hopp- och dressyrtävlingar under sommarsäsongen. Träningar förläggs där fr om 1 maj till 15 september. i övrigt har du som medlem rätt att träna där all övrig tid. För bokade tider se
kalendern. Styrelsen och kommitteér har sina möten i klubbhuset som i övrigt används mest för tävling.

Tänk på att...
Banan på Lovisedal tillhör en gård där det bor och verkar andra som inte har med klubben att göra. Visa dem respekt genom att hålla dina fyrbenta, både hästar och hundar på klubbens område. Går/skrittar du en sväng därifrån, håll dig på vägarna! Det finns ingen hindertomte som lyfter upp bommarna när du åkt. Det är allas ansvar att klubbens material inte förfars. Plocka upp mark- och travbommar så att de vilar i stöd. Hindermaterial som står på vagnar är tävlingsmaterial och dressyrbokstäverna håller inte för slitage att vara bomhållare - färgen flagnar och vem målar?

OBS! Vi vill att alla som rider på banan/banorna skriver upp sitt namn och datum för varje gång man rider i pärmen på anslagstavlan. Oavsätt om man rider gratis eller inte. Detta för att vi ska ha en ungefärlig koll på hur mycket banorna belastas.

Vägen till Lovisedal
Från E18: sväng av väg 280 mot Rimbo vid Söderhall/Roslagsstoppet, kör ca 9 km rakt fram, förbi Rö kyrka. Sväng till höger mot Beateberg (skyltat härifrån vid tävlingar!) och följ den asfalterade vägen ca 3 km. Strax efter att du åkt bron över motorvägen så ska du svänga till vänster in på en grusväg. Du har en (numera ganska igenväxt) rakbana som går parallellt med grusvägen. Efter knappt 1 km är du framme på Lovisedal. Efter gårdsplanen, framför magasinsbyggnaden, håll höger för att komma till RRKK´s plan.

Vad är klubbens?
De röda huset och de inhägnade banorna med enkelt trästaket. Planen är den rektangel som avgränsas av grusväg på två sidor och skog i övrigt.

Anläggningsavgift:
Medlem tävlandes för RRKK: Gratis
Medlem tävlandes för annan klubb: 20 kr (betalas in på RRKK´s konto 385-6457)
Icke medlem: 50 kr (betalas in på RRKK´s konto 385-6457)

Säsongskort:
Som medlem i RRKK men tävlande för annan klubb kan du lösa säsongskort.
Detta kostar 500 kr per häst och gäller hela den ridbara säsongen. Kortet betalas in på klubbens bankgiro 385-6457. Vi kommer att lista upp namnen på de som löst säsongskort och erbjudandet gäller ENDAST medlemmar.

Frågor eller bokningar
Kontakta Ann-Sofi Eriksson

Uppdaterad: 18 APR 2017 12:10
Skribent: Malin Bergqvist

Träningar

Hoppning
Ragna Erlandsson
Lisa Liljeberg
Ann Liwing 
Mer information

Working Equitation
Fredrik Graucob
Mer information


 
 

Postadress:
Roslagens Rid och KK - Ridsport
Torvalla Byväg 3
76191 Norrtälje

Kontakt:
Tel: 072-5170333
E-post: This is a mailto link

Se all info