Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från StRF


Peter Siljerud, dagens första föreläsare, pratar om omvärlds- och trendspaning med tid för reflektion kring hur ridsporten kan tänka framåt.
 
Ridsportforum Stockhom genomförs för första gången ute på Gällöfsta Konferens. På plats finns cirka 60 deltagare som representerar 23 olika föreningar i Stockholms Läns Ridsportförbund.
 
Verksamma ridlärare bjuds in till Ridlärarmästerskap i dressyr 2017. Mästerskapet rids i Lätt A:3
 
Måndagen efter Ridsportforum Stockhom 2017 har kansliet stängt. Varmt välkomna åter tisdagen den 24 oktober.
 
  Ponnyallsvenskan i dressyr divsion II avgjordes den 15 oktober hos Södertälje Ridklubb. Enskede Ridsällskaps lag vann följt av Sorunda Ridklubb på andra plats. Totalt deltog 16 lag i serien.
 
Dressyrallsvenskan divsion I avgjordes den 8 oktober hos Botkyrka Ridsällskap. Vallentuna Ridklubbs lag vann följt av Södertälje Ridklubb på andra plats. Totalt deltog 9 lag i serien.
 
Satsningen på unga ryttare fortsätter 2018 med samma upplägg som 2017  (här kan du läsa om 2017 års satsning) . Satsningen är öppen för dig som är mellan 13-20 år och tävlar häst eller ponny på lägst LB nivå i hoppning, dressyr eller fälttävlan. 
 
Årets VIP-dag för ridlärare och tränare den 1 december handlar om vikten att ta hänsyn till hästens exteriör när vi utbildar den. Ses vi i Friends Arena?
 
Erbjudande om fördjupningskurser för ridlärare som Hästsportens folkhögskola erbjuder i samarbete men Ridskolan Strömsholm i december. Kurserna vänder sig till Ridlärare på nivå SRL I eller högre.
 
Vid träff 7 var ryttarens dvs. idrottarens fysik i fokus. Anna-Karin Söderquist som unga ryttare träffat tidigare höll i passet som ägde rum på Hufvudsta Ridskola i Solna. Regn och rusk stoppade inte de entusiastiska deltagarna.
 
Först till kvarn! Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna bjuder in till Tränarforum Stockholm. Bosön den 17-18 november 2017
 
WE Uppland hälsar tävlande och arrangörer kring Mälardalen välkomna till Tävlingsträff inför 2018.
 
En ungdomsdag med fokus på hur vi är mot varandra i stallet.
 
Stockholms Läns Ridsportförbund söker arrangörer till 2018 års Distriktsmästerskap - DM i grenarna Dressyr, Hoppning, Fälttävlan, Körning, Paradressyr, Working Equitation - WE och Distansritt. Är din förening intresserad av att arrangera DM för...
 
Det behövs fler tävlingstillfällen i paradressyr! Att arrangera fler tävlingar behöver inte vara krångligt alls. - Vill inspirera arrangörer och därför har vi tagit fram en guide där vi samla tips och råd hur man gör och vad som krävs, säger Kerst...
 

Träningar

Hoppning
Ragna Erlandsson
Lisa Liljeberg
Ann Liwing 
Mer information

Working Equitation
Fredrik Graucob
Mer information

Fälttävlan
Anna Fagrell
Mer information
 
 

Postadress:
Roslagens Rid och KK - Ridsport
Torvalla Byväg 3
76191 Norrtälje

Kontakt:
Tel: 072-5170333
E-post: This is a mailto link

Se all info