Hoppa till sidans innehåll

Elviras EM resa

22 AUG 2018 12:25
  • Uppdaterad: 22 AUG 2018 12:26

Elvira och Apollo, bästa svenska ekipage på ponny-EM i fälttävlan 2018.

 

Elvira Gustafsson blev under sommaren uttagen att representera Sverige på EM för ponnyer i Bishop Burton, England. Elvira ingick i det svenska laget, alla från Stockholmsområdet. Under tävlingens första dagar genomfördes dressyren på en maffig bana med mycket kameror. Apollo blev lite spänd och resultatet var inte på den nivån de brukar leverera. Under lördagen genomfördes det tuffa terrängprovet med 22 hinder och 31 språng i den vackra miljön kring Bishop Burton. Terrängprovet genomförde Elvira och Apollo med bravur och gick i mål med endast 4,4 straff för tid. Elvira var det enda svenska ekipaget att genomföra terrängen.

Tävlingen avslutades med banhoppning där Elvira och Apollo gick i mål med 12 fel och hade därmed genomfört det största man kan göra som ponny ryttare. Elvira slutade totalt på en 25 plats av 45 deltagare.

Vi är oerhört stolta att Elvira representerar föreningen och vill samtidigt rikta våra kondoleanser till familjen Gustafsson som under natten förlorade sin trotjänare Missil som varit i familjen en lång tid.

Skribent: Clara Häggkvist
Epost: Adressen Gömd

Intresserad av fälttävlan?

Kontakta Linn Bernhardsson för mer information

Nås på This is a mailto link

Vad gör din grenledare?

Verksamhetsberättelse

Informationsansvarig


Träningar

Hoppning
Ragna Erlandsson
Lisa Liljeberg
Ann Liwing 
Mer information

Working Equitation
Fredrik Graucob
Mer information


 
 

Postadress:
Roslagens Rid och KK - Ridsport
Torvalla Byväg 3
76191 Norrtälje

Kontakt:
Tel: 072-5170333
E-post: This is a mailto link