Hoppa till sidans innehåll

STORA BANAN ÖPPEN - se viktig info nedan

2018-06-05 10:26
  • Uppdaterad: 2018-06-05 15:39

Viktig info!
 
Nu öppnar vi den stora ridbanan för ENBART våra medlemmar. Är du inte medlem i RRKK eller medlem MEN tävlar för ANNAN klubb? Hör av dig till This is a mailto link för information om säsongskort samt kostnad om du vill beträda banan som externt ekipage vid enstaka tillfällen (t.ex för miljöträning).
 
Vi vill även påminna om att för allas trevnad: lägg inte bommar på marken, dem blir förstörda, och kom ihåg att mocka efter er. Gödselhögen är kvar på samma ställe som alltid och det finns gott om skottkärror och grepar.
 
Vid extern träning för tränare (Se kalendariet på hemsidan, rrkk.se) är kostnaden för icke medlemmar 100 kr. Medlemmar rider självklart gratis.
 
Banan kan komma att stängas kortare period för justeringar av materialet samt för saltning etc då det pga senaste månadernas väder dammar en del, håll koll på hemsidan samt Facebook för löpande information om anläggningen.
 
Vid övriga frågor: hör av dig till This is a mailto link eller This is a mailto link så besvarar vi era frågor så fort som möjligt.
Varmt välkomna!
Skribent: Clara Häggkvist
Epost: Adressen Gömd

Träningar

Hoppning
Ragna Erlandsson
Lisa Liljeberg
Ann Liwing 
Mer information

Working Equitation
Fredrik Graucob
Mer information


 
 

Postadress:
Roslagens Rid och KK - Ridsport
Torvalla Byväg 3
76191 Norrtälje

Kontakt:
Tel: 072-5170333
E-post: This is a mailto link

Se all info