Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
30 juli 2012 08:16 av Catarina

Svar om km regler

jag är inriktad på fälttävlan i första hand. Och eftersom dressyr och hopp km ska fungera som 2 av dom 3 del momenten som ingår i fälttävlan så tycker jag inte att detta fungerar! Om det nu inte är så att det kommer vara förklasser som ska vara del momenten till fälttävlan. Vad gäller dressyr och hopp km så förstår jag inte varför det inte är lika dant som förra året?! Dom flesta kunde vara med å jag tyckte det blev rättvist. När kommer proppen ut?!?!?!?!

29 juli 2012 18:49 av Linda

Grattis duktiga fälttävlanstjejer!

Stort grattis idag till superfina prestationer i Boxholms regionala fälttävlingar! Filippa 2:a (CNCP1* klass) och kvalad till SM, Linnea 3:a (P90) och Amanda 4:a (CNCP1*)!!!

29 juli 2012 11:40 av Anne

Vettiga KM-regler!

Ang KM i dressyr så är den viktigaste aspekten att LB och LA inte bedöms på samma sätt, trots att det påtalas för domaren att båda klasserna är KM-klasser. LB bedöms som en klubbtävling, vilket ger den tävlande högre poäng än på en lokal tävling. LA bedöms som på en lokal tävling. En förklass är ett bra sätt att ge alla chansen att vara med, för självfallet är det roligare ju fler som deltar! Som klubbmästare vill i alla fall jag se klubbens bästa ryttare och hon/han rider nog annat än LB.

28 juli 2012 21:29 av Addi

Maila gärna synpunkter

Hej! Maila gärna era synpunkter kring KMreglerna till Camilla, Malin eller Carina. Maillänkar finner ni direkt i dokumentet om de nya reglerna. Detta för att lyfta dialogen så att det blir mer än anonyma diskussioner på gästboken. Tackar på förhand! :)

28 juli 2012 08:20 av Klubbmedlem

Svar

Men om man tar en så hög klass så kanske inte alla som vill ens kan delta, i la är det svåraste väl typ skänkelvikning och det tror jag att alla klarar av :)

28 juli 2012 07:38 av Marie

Bäst?

Den som verkligen satsar på sin gren rider förmodligen i ännu högre klasser är LA så varför inte ta den svåraste klassen som medlemmarna i klubben tävlar på så blir det verkligen de bästa som tävlar om KM titeln?

27 juli 2012 20:48 av Anna

fortsättning

...fortsättning...
I hoppningens regler är ju lb också för högt isf, aldrig att min dressyrhäst och jag tar oss runt det! Men då gör jag så att jag satsar på min gren och struntar i hoppningen :) eftersom de som faktiskt är seriösa med hoppningen antagligen inte vill att km ska gå i LD som jag själv skulle tycka var lagom...
Tack för mig och hoppas du förstår vad jag menar:) och eftersom du tyckte att namn var så viktigt så har jag nu skrivit ett namn i namnrutan, hoppas du blev nöjd nu :)

27 juli 2012 20:41 av Anna

till catta

Ja jag tycker att det är bra regler, vet inte riktigt om jag förstod dig rätt men fattade iaf att du tyckte att det var för högt att alla skulle tävla la:1 i dressyr.
Det kanske inte är så att man kan vara med i km i alla grenar...? Eller vara med kan man ju, men kanske inte och kämpa om km-titeln.
Nu när alla rider la så blir det ju mer rätt och den som faktiskt är duktigast vinner, om de andra rider lb så blir det ju inte på lika villkor...
Och i hoppningen är ju lb ock...

26 juli 2012 23:04 av Catta

Till dressyrryttare

Svar till dressyrryttare:
Hur kan du säga att det är bra regeler i alla grenar?!
Tycker du att det är rättvist att alla även barn under 13 år ska rida LA dressyr som ett del moment i fälttävlan som normalt sett tävlar P70, P80?!?!
Sen är det väl ändå obligatoriskt att skriva sitt namn när man gör inlägg?

25 juli 2012 09:05 av dressyrryttare

km

mycket bra regler i alla grenar! super :D


Träningar

Hoppning
Ragna Erlandsson
Lisa Liljeberg
Ann Liwing 
Mer information

Working Equitation
Fredrik Graucob
Mer information


 
 

Postadress:
Roslagens Rid och KK - Ridsport
Torvalla Byväg 3
76191 Norrtälje

Kontakt:
Tel: 0725170333
E-post: This is a mailto link

Se all info